Laihdutus lisäravinteet

Jan 13, 2015 by

Laihduttamiseen tarvitaan usein monia apukeinoja, koska se koetaan niin vaikeaksi. Jos ylipainoa on kertynyt paljon, suositellaan myös ottamaan yhteyttä lääkäriin. Lääkärin luona pääsee keskustelemaan, missä on vikaa, jos paino ei monista yrityksistä huolimatta ala laskea. Lääkäriltä pääsee myös tiedustelemaan eri vaihtoehdoista, joita käytetään avuksi laihduttamiseen.

Lääkäri ja ravintoterapeutti neuvovat, kuinka noudatetaan tarkkaa ruokavaliota ja harrastetaan säännöllisesti liikuntaa. Heidän antamiaan ohjeita tulee pyrkiä noudattamaan. Jos alkaa näyttämään siltä, että liikunnasta ja terveellisestä ruokavaliosta ei ole apua, sitä voidaan hakea lisäravinteista. Netistä löytyy eri valmistajien tuotteita sekä ohjeita, miten ravintolisiä käytetään apuna painonhallinnassa. Netissä pystyy myös lukemaan ihmisten kokemuksia siitä, miten lisäravinteiden avulla on onnistuttu pudottamaan painoa. Kun painoa onnistutaan saamaan alas, täytyy sitä myös pystyä hallitsemaan jatkossa. Ihmisten kokemuksia laihduttamisesta löytyy laihdutus.info -sivustolta ja lisäravinteista löytyy esimerkiksi lisäravinne.fi -sivustolta.

Ylipaino on suuri ongelma kaikkialla maailmassa, ja sitä vastaan taistellaan joka päivä. Joka maasta löytyy tuhansia ihmisiä, jotka alkavat laihduttaa aina maanantaisin. Näitä maanantaipäiviä tullaan näkemään joka viikko, sillä projektissa epäonnistutaan valitettavan usein. Päätöksessä pysyminen on vaikeaa, ja painonhallintaprojektin alussa täytyykin pyrkiä tiedostamaan yksi tosiasia: mitä hitaammin kiloja on alkanut kertyä, sitä hitaammin niistä tullaan pääsemään eroon. Kannattaa mennä seisomaan peilin eteen hokemaan itselleen: kyllä tässä laihduttamisessa onnistutaan, periksi ei tulla antamaan. Netistä voidaan mennä katsomaan ennen ja jälkeen -kuvia muista laihduttajista, mikä varmasti antaa lisäpontta. On tärkeää kuulla myös muiden kokemuksia laihduttamisesta.

Lisäravinteet laihduttamisessa

Erilaisia lisäravinteita valmistetaan paljon: valinnanvaraa on siis runsaasti. Netistä löytyy satoja sivustoja, jotka tarjoavat lisäravinteita laihtumiseen ja kiinteytymiseen. Nesteiden poistoon ja rasvan polttoon löytyy myös erilaisia lääkkeitä, joiden avulla onnistutaan laihduttamaan. Markkinoilta löytyy myös lisäravinteen muodossa ateriankorvikkeita, joita valmistetaan niin suolaisia kuin makeitakin: Easydiet on kotimainen merkki, joista monilla on hyviä kokemuksia. Tuotemerkki valmistaa mm. hyvän makuisia keittoja, ateriankorvikepatukoita ja smoothieita sekä superfoodeja. Kannattaa käydä katsomassa nettisivua

easydiet.fi. Vastaavia tuotteita löytyy netistä myös sivuilta slanka.fi sekä allevo.fi.

Jos lisäravinteilla korvataan tavallinen ruoka, asiasta tulee ensin mennä keskustelemaan lääkärin kanssa, sillä tuotteita suositellaan vain fyysisesti täysin terveille ihmisille.

Tuotteet pitävät sisällään kaikki päivittäin tarvittavat ravintoaineet, mutta ne ovat todella vähäkalorisia. Tämän tapaisen dieetin aikana kehotetaan liikkumaan vähemmän kuin normaalisti, koska tuotteet sisältävät vähäisen määrän hiilihydraatteja. Tulosta saadaan näkymään nopeasti, ja se auttaa motivoimaan eteenpäin.

Herkuttelun lopettaminen tulee varmasti olemaan vaikeaa. Siihenkin löytyy lisäravinnemarkkinoilta hyvä ratkaisu. Nutrilett valmistaa herkullisia ateriankorvikepatukoita. Valikoimassa löytyy suussa sulavia patukoita, esimerkiksi suklaapatukan korvike, joka on päällystetty maitosuklaalla. Tähän ja muihin tuotteisiin päästään tutustumaan osoitteessa nutrilett.fi. Mikäli dieetti aloitetaan pelkillä lisäravinteilla ja ateriankorvikkeilla, suurin osa päivän syömisistä valmistetaan pussikeitoista. Jos dieetin aikana halutaan pureskella jotakin, ruokavalioon voidaan lisätä esim. Nutrilett-ateriankorvikepatukat. Niistä saadaan mukavasti kahvihetkiin pieniä paloja. Patukkaa ei tarvitse syödä kerralla, vaan sitä nautitaan pitkin päivää makupaloina. Patukat kulkevat helposti mukana laukussa ja helpottavat kummasti hyvän nälkää.

Koska kysymyksessä on vaativa projekti, kannattaa mennä nettiin tutkimaan kaikki mahdollinen tieto, jotta onnistutaan saamaan aikaan suuri elämänmuutos.

Onnistuneen laihduttamisen ohjeet lyhyesti

  • Kannattaa keskustella lääkärin kanssa vaihtoehdoista.
  • Lääkäriltä saatuja ohjeita on noudatettava, jotta tulosta saavutetaan.
  • Hitaasti karttuneet kilot eivät tule lähtemään hetkessä.
  • Lisäravinteilla voidaan korvata osa tai kaikki päivän aterioista.
  • Lisäravinteita on tarjolla laaja valikoima, joten jokaiselle löytyy varmasti jotakin.
  • Projektissa onnistuminen ei vaadi suuria muutoksia. Pienet päätökset riittävät. Koskaan ei ole liian myöhäistä alkaa laihduttamaan.

Related Posts

Tags

Share This

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *