Luontaistuotteet netistä

Oct 28, 2014 by

Luontaistuotteet netistä

Luontaistuotteisiin sisältyy iso ryhmä tuotteita, jotka valmistetaan pääosin luonnosta saatavista raaka-aineista. Erilaiset luontaistuotteet ovat helposti selattavissa netissä. Valmistusprosessi on huolellinen ja lisäaineiden lisäämistä vältetään. Koska tuotteet valmistetaan luonnosta peräisin olevista raaka-aineista, se vaikuttaa tuotteiden hintaan. Ne eivät ole yhtä edullisia kuin synteettisesti valmistetut. Raaka-aineiden harvinaisuus ja tuotantokustannukset vaikuttavat tuotteiden hintaan. Luontaistuotteisiin käytetäänkin huomattavasti enemmän aitoja raaka-aineita. Puhtaista ja tehokkaista tuotteista kannattaa kuitenkin maksaa enemmän.

 

Ennen kuin tuote saadaan myyntiin asiakkaille, sen valmistukseen kuuluu monta eri vaihetta. On myös erittäin tärkeää valvoa, ettei mukaan tule mitään epäpuhtauksia. Esimerkiksi litran pulloon vehnäalkioöljyä tarvitaan kuorma-autolastillinen vehnänjyviä. Uskomatonta, kun ajatellaan, kuinka paljon itse tuotetta toimitetaan ympäri maailmaa. Niihin tarvitaan yhteensä miljoonia lasteja jyviä.

Suurin osa ihmisistä tietää, miten luontaistuotteita hyödynnetään. Niistä saadaan apua eri ongelmiin: laihduttamiseen, hyvinvointiin ja jopa sairauksien hoitoon jne. Luontaistuotteiksi kutsutaan ravintolisiä, rohdosvalmisteita ja homeopaattisia valmisteita. Luontaistuotteet voi tilata kätevästi netistä tai nettiapteekista. Vaihtoehtoja löytyy paljon: life.fi on Suomen suurin luontaistuotekauppa, jossa on todella laaja valikoima. Apteekeilla on myös omat nettikauppansa, esimerkiksi : apteekkituotteet.fi. Myös niiden kautta voidaan tilata erilaisia luontaistuotteita netistä.

LuontaistuotteetErilaisia luontaistuotteita ravintolisinä käytetään täydentämään normaalia ruokavaliota ja apuna laihduttamiseen. Monilla onkin niistä paljon positiivisia kokemuksia. Luontaistuotteet on helppo löytää netistä, ja ne tuovat keholle esimerkiksi sen tarvitsemia vitamiineja, mineraaleja ja probiootteja. Ennen luontaistuotteiden käytön aloittamista kannattaa kuitenkin tarkistaa lääkäriltä, että valmisteet sopivat itselle. Jos ravinto on yksipuolista eikä riittävän terveellistä, voidaan ravintolisien avulla saada lisättyä ravintoaineiden saantia puutostautien välttämiseksi. Valmisteiden alkuperä on kuitenkin aina tarpeen tarkistaa, sillä elintarvikkeiksi luokiteltavia luontaistuotteita ei valvota tarkasti. Lääkkeiksi luokiteltavia apteekissa myytäviä rohdosvalmisteita valvotaan enemmän.

Rohdosvalmisteet kuuluvat lääkelain mukaisiin tuotteisiin, mutta niiden raaka-aineet ovat luonnosta peräisin. Useimmiten rohdosvalmisteissa on kyseessä jokin yrtti, jota on käytetty vuosien saatossa kansanlääkinnässä. Hyvä esimerkki, jonka varmasti moni muistaa lapsuudestaan, on piharatamon lehti. Jos sormeen tuli pieni haava, sitä kannatti painaa piharatamon lehdellä: veri hyytyi, eikä tarvittu laastaria.

Myös nokkosten lehtiä käytetään erilaisina rohtoina. Vanhalla kansalla on kokemuksia kasvien hyvistä ominaisuuksista vuosisatojen kuluessa kertyneen perinnetiedon ansiosta. Erilaisisita rohdosvalmisteista voi hakea tietoa myös netistä, osoitteesta http://www.yths.fi/terveystieto_ja_tutkimus/terveystietopankki/60/rohdosvalmisteiden_haittavaikutuksista. Tietopaketti sisältää mm. ohjeita rohdosvalmisteiden turvalliseen käyttöön.

Kolmantena sarjaan kuuluvat erilaiset homeopaattiset valmisteet. Nekin kuuluvat luontaistuotteisiin, joita voi tilata netistä. Homeopaattisista valmisteista löytyy myös netissä paljon erilaista tietoa. Ammattiryhmiä, jotka käyttävät homeopaattisia valmisteita hoidoissaan, kutsutaan yksinkertaisesti nimellä homeopaatti. Tänä päivänä ihmisillä todetaan paljon erilaisia allergioita. Monilla on ikäviä kokemuksia kevään ja kesän tuomista siitepölyistä. Allergioiden hoitoon onkin alettu käyttää tavallisen lääkehoidon sijaan homeopaattista hoitoa – suurella menestyksellä. Hoidot sopivat kaikenikäisille, koska ne ovat yleensä turvallisia käyttää. Homeopatian tuotteita löytyy monipuolisesti erilaisiin vaivoihin, vauvasta vaariin, niitäkin voidaan selata netissä. Homeopaattisia valmisteita voi tilata esimerkiksi osoitteessa hyvinvoinnin.fi. Myös terveyskauppa.fi on hyvä paikka vaihtoehtohoitoihin tarvittavien luonnonlääkkeiden hankintaan.

Luontaistuotteet on hyvä hankkia edullisesti netistä

Luontaistuotteet valmistetaan luonnosta saatavista raaka-aineista, ja raaka-aineita kuluu paljon enemmän verrattuna synteettisiin tuotteisiin.Luontaistuotteita voidaan käyttää moneen eri tarkoitukseen, mm. laihduttamiseen ja hyvinvointiin. Ravintolisät, rohdosvalmisteet ja homeopaattiset valmisteet luetaan luontaistuotteisiin.Erilaisia kasveja voidaan hyödyntää rohtoina, ja niitä voidaan käyttää myös ruoanlaittoon. Homeopaatit käyttävät rohtoja apunaan esim. allergioiden hoitoon. Joidenkin valmisteiden käyttö on turvallista kaiken ikäisille. Homeopaattisia tuotteita on mahdollisuus tilata myös netin kautta.Tuotteiden alkuperä kannattaa varmistaa huolellisesti ja suosia kotimaisten kauppojen myymiä valmisteita.

Related Posts

Tags

Share This

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *