Viherpiha ja muut puutarhalehdet

Oct 10, 2014 by

Viherpiha ja muut puutarhalehdet

puutarhalehdetViherpiha on pihan ja puutarhan hoidosta kiinnostuneille henkilöille suunnattu suomalainen aikakauslehti. Se ilmestyy 12 kertaa vuodessa. Lehtiä julkaistaan sekä paperiversiona että digilehtenä. Digilehti löytyy helposti netistä lehden omilta verkkosivuilta osoitteessa www.viherpiha.fi. Lehtitilauksen voi tehdä joko suoraan Viherpihan sivuilta tai katsoa jos lehden mukana olisi saatavilla myös tilaajalahjoja. Lähes kaikki Suomessa myytävät lehdet ja niiden lehtitarjoukset löytyvät esimerkiksi lehti-tarjoukset.com sivustolta. Katso Viherpiha lehtitarjous ja siihen liittyvät tilaajalahjat. Verkkosivuilla on digilehden lisäksi monia mielenkiintoisia puutarhan ja pihan hoitoon ja suunnitteluun sekä hyötykasvien ja koristekasvien istuttamiseen ja kasvattamiseen liittyviä artikkeleita. Sivustolla on myös Viherpiha vastaa -kysymyspalsta, johon voidaan lähettää puutarha-aiheisia kysymyksiä. Viherpihan asiantuntijat vastaavat kysymyksiin ja vastaukset julkaistaan palstalla. Viherpiha on A-lehdet Oy:n kustantama lehti, ja se on sekä Suomen että Pohjoismaiden suurin piha- ja puutarhalehti. Lehteä on julkaistu vuodesta 1994 lähtien.

Viherpiha on sekä Suomen että Pohjoismaiden suurin piha- ja puutarha-aiheinen aikakauslehti. Lehteä voidaan lukea sekä paperilehtenä että digilehtenä, joka voidaan löytää helposti netistä osoitteesta www.viherpiha.fi. Viherpihan lisäksi on olemassa myös muita suomalaisia puutarha-aiheisia aikakauslehtiä, kuten Kotipuutarha ja Oma Piha. Ulkomaalaisia puutarhalehtiä on paljon. Niistä Suomessa suosituimpia ovat mm. ruotsalainen Allt om Trädgård ja joukko englanninkielisiä aikakauslehtiä, kuten Fine Gardening, BBC Gardeners’ World, Country Gardens ja The English Garden. Suomalaisissa puutarhalehdissä keskitytään etenkin Suomen ilmastossa viihtyviin kasveihin, kun taas ulkomaalaisista lehdistä voidaan löytää inspiraatiota, jos omalle pihalle halutaan esim. englantilaistyyppinen puutarha. Englantilaiseen puutarhaan saadaan vinkkejä esim. The English Garden tai BBC Gardeners’ World -aikakauslehdistä.

Suomalaisessa Viherpiha-aikakauslehdessä käsitellään monipuolisesti pihan ja puutarhanhoitoon liittyviä aiheita. Lehti ilmestyy 12 kertaa vuodessa, ja sen kustantaja on A-lehdet Oy. Lehti on Suomen ja Pohjoismaiden suurin piha- ja puutarhalehti. Digilehti löytyy helposti netistä osoitteessa www.viherpiha.fi. Verkkosivuilta voidaan tutustua mielenkiintoisiin artikkeleihin, joissa käsitellään pihan ja puutarhan suunnittelua ja hoitoa sekä hyöty- ja koristekasvien istuttamista ja hoitamista. Sivustolla on myös Viherpiha vastaa -kysymyspalsta, jossa Viherpihan asiantuntijat vastaavat lukijoiden kysymyksiin.

Suomalainen Kotipuutarha-aikakauslehti ilmestyy 10 kertaa vuodessa. Sitä kustantaa Puutarhaliitto ry. Lehti on saatavilla paperilehtenä tai se voidaan ladata iPadille. Kotipuutarha-lehdellä on netissä verkkosivusto osoitteessa www.kotipuutarha.fi. Sivustolla on mm. paljon erilaisia ajankohtaisia puutarhavinkkejä, blogi, Nyt kysymme -palsta sekä lukijasivu, josta voidaan lukea vaikkapa tapahtumista ja lukijamatkoista. Suomalaisessa Oma Piha -puutarhalehdessä keskitytään puutarha-alan tapahtumiin sekä ajankohtaisiin asioihin. Lehteä kustantaa Puistomedia Oy. Se ilmestyy 6 kertaa vuodessa. Lehdessä käsitellään monipuolisesti mm. hyöty- ja koristekasveihin liittyviä kysymyksiä. Siitä voidaan löytää monia neuvoja kasvien kasvattamiseen pihalle ja parvekkeelle. Lehden sivuilla on Arno Kasvin vinkkejä kotipuutarhureille. Netissä voidaan tutustua lehden nettisivustoon. Sivustolla voidaan lukea mm. erilaisia artikkeleita, uutisia ja Oma Piha -lehden blogia. Oma Piha -aikakauslehteä voidaan lukea myös digilehtenä. Allt om Trädgård on Ruotsin suurin puutarha-aiheinen aikakauslehti. Se ilmestyy 16 kertaa vuodessa ja lehteä kustantaa Bonnier Tidskrifter AB. Lehdessä esitellään erilaisia puutarhoja, joiden avulla voidaan saada inspiraatiota oman pihan ja puutarhan suunnitteluun ja toteutukseen. Lehdellä on myös netissä omat verkkosivut osoitteessa www.alltomtradgard.se. Sivustolla kerrotaan laajasti mm. puutarhan ja kasvien hoidosta sekä annetaan neuvoja kasvien kasvatukseen ja tuholaisten torjuntaan. Lehti on ilmestynyt vuodesta 1993 lähtien. Fine Gardening, BBC Gardeners’ World, Country Gardens ja The English Garden ovat suosittuja englanninkielisiä puutarha-aiheisia aikakauslehtiä. English Garden ja BBC Gardeners’ World -lehdistä voidaan etsiä vinkkejä englantilaiseen puutarhaan, ja Fine Gardening ja Country Gardens -lehdistä voidaan puolestaan hakea puutarhaan amerikkalaisia vaikutteita. Lehtien verkkosivuilla tarjotaan innokkaille kotipuutarhureille monia vinkkejä.

Related Posts

Tags

Share This

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *